BANL

HIGH-END AUTOMOTIVE VIDEO PRODUCTIE'S

Of je nu alle aspecten van uw passiemachine tot in de kleinste details wilt vastleggen, een social media-video wilt om jouw nieuwe product te promoten of een korte film vol actie wilt waarin wordt getoond wat jouw merk te bieden heeft, wij zijn gedreven om je visie te verwezenlijken.

Wij streven ernaar om de wondere wereld van de autocultuur te delen met iedereen die het wil zien. Wij verdiepen ons in de autowereld en leveren content die de passie, het karakter en de houding van jouw merk weergeeft. 

png slogan

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze is heel eenvoudig. We leren je merk kennen en werken aan de creatie van video-inhoud die je unieke verhaal laat schitteren. We leggen de nadruk op de essentie van jouw auto en halen er de magie uit die de passie van je merk is. Ons werk is gebaseerd op de vooronderstelling dat elke auto een verhaal heeft, en wij brengen de jouwe tot leven.

Van daaruit richten we ons filmische oog op jouw enthousiasme en vertalen we het plezier van je auto in verbluffende beelden. Wij hebben de passie en de apparatuur om jouw auto-avonturen in high definition vast te leggen, zodat je een film overhoudt die vraagt om gedeeld te worden.

GEEF UW PRODUCTIE DE POWER MET The Camera Car

Ongeacht het voertuig, onze Camera Car kan het aan. Het team van BrandonAnderson.nl is altijd op de top van hun specialiteit wanneer we onze Camera Car gebruiken. We hebben een volledige crew die vanuit het voertuig opereert, inclusief precisiedriver en een gimbal operator die jouw auto zo mooi mogelijk in beeld proberen te brengen.

Maximum snelheid

‘Wist je dat onze Camera Car met een volledige setup een topsnelheid van maar liefst 100km/u behaald?’

RECENTE PROJECTEN

 Dit zijn slechts een paar projecten die we voor onze klanten hebben voltooid en ze zijn slechts een voorproefje van wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het laten groeien van je bedrijf doormiddel van Automotive video’s?
Vraag hier vrijblijvende je offerte aan!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.