Als merk wil je opvallen. Je boodschap overbrengen en je doelgroep overtuigen. Wist je dat je met een bedrijfsfilm wel tot 75% meer conversie op je site kan krijgen. Kortom video wordt steeds meer gewaardeerd om mee te communiceren naar je doelgroep.

Met een professionele bedrijfsfilm laat je een blijvende indruk achter.
Wij van Brandonanderson.nl verbinden bedrijven en mensen met kwalitatief sterke videocontent.

Brandonanderson.nl maakt video’s voor alle doeleinden zoals:
automotive video
aftermovie
product video
b2b case video
instructie video
promotiefilm
event video
social media video

Wij werken altijd op maat. Iedere productie, elk bedrijf en iedere doelgroep is uniek. Dat zijn onze 4K videoproducties dus ook. Omdat wij graag met uw video-contentstrategie meedenken, geven wij korting op videopakketten vanaf drie video’s of meer. Brandonanderson.nl werkt met pakketten waardoor je achteraf geen extra kosten hoeft te verwachten.

Onze werkwijze
1. Offerte – Vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij nemen contact met je op om de offerte en wensen door te nemen. Wij bevestigen eventueel daarna schriftelijk de opdracht.
2. Contact – Onze videograaf neemt contact met je op om de draaidag te bespreken in details. Wat wil je graag gefilmd hebben. Is er een draaiboek aanwezig?
3. Opname – Op de dag van de opname’s zullen we eerst alles samen nog doornemen en vertel je ons wat belangrijk is voor de video. We filmen vervolgens een paar uur op lokatie.
4. Oplevering – We gaan de beelden monteren. Als de film bijna klaar is, is er een viewing. Na deze viewing zullen we de eventuele correcties verwerken en de video binnen 1 week digitaal opleveren.