BANL

CORPORATE VIDEO

Als merk wil je opvallen. Je boodschap overbrengen en je doelgroep overtuigen. Wist je dat je met een bedrijfsfilm wel tot 75% meer conversie op je site kan krijgen. Kortom video wordt steeds meer gewaardeerd om mee te communiceren naar je doelgroep.

Brandonanderson.nl maakt video’s voor alle doeleinden zoals:
bedrijfsvideo
aftermovie
product video
instructie video
promotiefilm
social media video

BrandonAnderson.nl benadert elk project met dezelfde passie voor het creëren van video-inhoud. Wij bieden een volledig pakket van diensten die jouw project van concept tot lancering dekken. Deze volledige dekking van het dienstenaanbod geeft ons de kracht om een visueel verbluffende eindproducten te creëren.

PROFESSIONELE CAMERA UITRUSTING
VOOR HIGH-END RESULTATEN

Niets maakt ons gelukkiger dan aan de slag te gaan met camera-apparatuur en het filmen van video’s. Dus als het aankomt op het kiezen van de beste apparatuur voor de klus, kun je altijd niets minder dan het beste verwachten.

We blijven altijd op de hoogte van de laatste trends, zodat we altijd de meest geavanceerde technologie bij de hand hebben. We gebruiken alleen de beste en grootste merken, zoals Sony, DJI en TILTA  – zodat we uitgerust blijven voor alle uitdagingen die je ons geeft.

We Capture Every Moment

ONZE WERKWIJZE

PRE-PRODUCTIE
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we al jouw behoeften en wensen, evenals het beoogde publiek van je film. We luisteren niet alleen naar je doelstellingen, maar helpen jou ook op weg. We kunnen je script ontwikkelen, locaties scouten zodat uw project van de grond komt.

PRODUCTIE
Zodra we jouw unieke visie volledig hebben gedefinieerd, beginnen we met het productieproces. Op de dag van de productie leggen we al je besproken activiteiten vast. Of het nu gaat om een interview, een evenement of een prachtige bedrijfsvideo, wij staan achter jou. We zorgen ervoor dat we een prachtige weergave kunnen geven van hoe jouw bedrijf eruit ziet.

POSTPRODUCTIE
Dit is waar we ruwe beelden omzetten in magie. We gebruiken de allernieuwste videobewerkingssoftware om jouw video vlekkeloos in elkaar te zetten. Wij zorgen voor color grade, sound design, Motion Graphics, titels en exporteren je video in een formaat dat het meest geschikt is voor jouw gebruik. We zullen hard werken om ervoor te zorgen dat we tevreden zijn met onze kant van de deal, voordat we je de video laten meenemen en echt een impact maken.

UITGELICHTE PROJECTEN

Dit zijn slechts een paar projecten die we voor onze klanten hebben voltooid en ze zijn slechts een voorproefje van wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het laten groeien van je bedrijf doormiddel van Corporate video’s?
Vraag hier vrijblijvende je offerte aan!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.