BANL

Short Form Video

De populariteit van korte video’s neemt steeds meer toe. Dit komt omdat ze zeer geschikt zijn voor social media platforms zoals Instagram, TikTok en Youtube Shorts.

Consumenten hebben steeds minder tijd en willen snel en gemakkelijk informatie krijgen. Short Form Video Content is hier ideaal voor omdat het in korte tijd krachtige informatie kan overbrengen. Het is ook gemakkelijk te delen op sociale media, waardoor je een groter publiek kan bereiken. Dit maakt Short Form Video een uitstekende manier voor bedrijven om hun publiek te bereiken en te betrekken, merkpersoonlijkheid te communiceren, en om consumenten zich te laten identificeren met het merk of bedrijf.

Voordelen van Short Form Video

Hoge bedtrokkenheid

De kracht van Short Form is dat het publiek snel geboeid wordt en zijn aandacht vasthoudt. De korte duur van deze video's maakt het gemakkelijk voor de kijkers om ze tot het einde te bekijken, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en een grotere kans op interactie.

makkelijk te delen

Short Form video’s worden altijd verticaal (9:16) gefilmd, dit staat gelijk aan het formaat van elke smartphone. Doordat de video’s verticaal worden gefilmd kan je deze erg snel en makkelijk delen op social media platforms zoals Instagram Reels, TikTok en Youtube Shorts.

Snelle productie

Short Form video's kunnen snel worden geproduceerd. Wij kunnen dit al vaak binnen een dag filmen en de volgende dag de eerste video leveren. Dit stelt bedrijven in staat om snel in te spelen op de nieuwste trends en gebeurtenissen. Waardoor de video’s actueel zijn en sneller op iemands for you pagina verschijnt.

Analyse

TikTok en Instagram zijn populaire platforms die handige statistieken en analyses bieden voor korte video's. Bedrijven kunnen hierdoor eenvoudig inzicht krijgen in de resultaten van hun video's over een bepaalde periode. Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt om de marketingstrategieën voortdurend te verbeteren en aan te passen.

Voorbeeld video's

LET'S TEAM UP!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.